13. 1. 2013

Citát pro dnešní den

Ochránci zvířat se nesnaží urážet, nesnaží se o to, abyste zešíleli. Nejsme protivníci, spíše protivníky odhalujeme. Nedělá nám potěšení sdílení videí, trávení našeho času při hledání otřesně pravdy. Není to sranda. Jediný důvod, proč to děláme je ten, protože máme soucit pro zvířata. Pokud za ně nebudeme mluvit, nikdy jiný to neudělá.
Děláme to, protože doufáme, že jednou při sdílení nějakého videa se jeden člověk rozhodne naslouchat pravdě, pustí si video a dozví se, co nevědomky podporujeme v průmyslu. A rozhodne se, že to nadále nebude podporovat.

Starání se má význam. Vědění má význam. Dokonce i to, že sníte o jednoho krocana, prase, krávu méně, i to má význam. Když si nebudete kupovat kožešinové výrobky, i to má význam. Pokud nebudete podporovat pet obchody a množitele, i to má význam! Když se stanete uvědomělými, má to význam! Pokud se o to všechno podělíte, i to má svůj význam. Děkuji. ~ Pamela Harp-Gentry ~



 originální znění:

"Animal Activists are not trying to offend, not trying to make you mad. We are not the antagonists, but rather, we are simply exposing the antagonists. We do not enjoy posting videos, spending our free time researching horrific truths. It is not fun. The only reason we do this is because the animals are at our mercy; if we do not speak up for them, no one will. We do this only because we hope that one day, one more video posted, ONE more person will decide to open themselves up to the truth and click to watch what the industry has us unknowingly supporting, and decide that this is not good enough for them anymore. Caring DOES make a difference. Knowing DOES make a difference. Even eating ONE less turkey, ONE less pig, ONE less cow DOES make a difference. Buying ONE less fur item DOES make a difference. Buying ONE less pet from a pet store DOES make a difference. Becoming aware DOES make a difference. Sharing DOES make a difference. 
Thank you." ~ Pamela Harp-Gentry ~


Žádné komentáře:

Okomentovat