17. 12. 2012

Citát pro dnešní den...

"Tento týden ponese ono prosincové datum 21. Je to jako náš hlavní osobní test na univerzitě, aby nás všechny vyzkoušel, co jsme se dosud naučili. Je to stále však jen datum, a Mayové nikdy neměli v úmyslu označovat je jako „konec světa“ . Nicméně, toto datum je nyní zatíženo energiemi strachu, a stejně tak i úžasné obilí pro mlýn vašeho spirituálního růstu.

Jestli zůstaneme zakotveni v Lásce, projdeme zkouškou. Jestli ovšem dovolíme strachu aby nás rozdělil, budeme muset všichni zpátky do školy a učit se lekce života znovu a znovu od začátku. 
Musíme držet pospolu ve jménu Lásky, nebo nás temnota rozdělí a přemůže.

Právě teď je ve světě spousta strachu: nenávistivá debata ohledně kontroly držení zbraní, řeči o střelbě v Connecticut, strachy o druhé změně zákona práv a novému pořádku ve světě, petice o okamžité kontrole zbraní..

Každý hledá řešení jako cestu prevence a kontrolování budoucnosti, a truchlí nad smrtí dětí a dospělých kteří tragicky zahynuli. Tahle situace velmi připomíná 11. září, a všichni víme, že tato tragédie změnila náš svět navždy.. snad v pozitivním směru! .. Ale hlavní myšlenkou zůstává, že nezávisle na tom jaké je nejlepší řešení, můžeme prosím myslet a jednat láskyplně a mírumilovně?





Nezáleží na tom, co si myslíte ohledně tragédie v Connecticut (nebo čehokoli jiného, co se týká dnešních problémů a neštěstí ve světě) – myslím, že všichni můžeme souhlasit s jednou věcí: Temnota využívá lidi tak zlými způsoby, které jsou mimo náš rámec chápání.

Temné síly využívají naše politické a finanční vedoucí k nepopsatelným věcem. Když jsem tenhle měsíc pracovala na očistě ve jméně naší planety, našla jsem úrovně zla které mě šokovaly! Ale je důležité čelit těmto pravdám, aby se mohlo dostavit léčení.

Namísto proklínání světových vůdců (což jen přidává na negativitě), pojďme se za ně všichni modlit! Modleme se, aby byli ochráněni před zlem všech podob. Oni velmi zoufale potřebují naše modlitby, a co největší a nejvíc soustředěnou snahu o čištění.

Temnota doufá, že nás všechny rozdělí a nastane válka nebo revoluce. Nesmíme padnout do této léčky..

Prosím, vnímejte sebe i všechny kolem se soucitem. Pokud budeme mít všichni své srdce otevřené, temnota nemá žádné místo, kam by se ukryla.

Děkuji vám všem že se podílíte na vytváření Lásky, ne Strachu, v prosinec 21. Počítáme s vámi!!"

-Doreen Virtue-

překlad převzat ze stránky Spiritual healing

originální text na stránce Doreen Virtue Official Fan Page

night.shine

Žádné komentáře:

Okomentovat