12. 12. 2012

21. 12. 2012


 Velmi dlouho se chystám sepsat článek na toto téma. Konec světa. Bude/nebude? Bude to den jako každý jiný? Stane se něco?

Je to datum, kdy podle mayského kalendáře ukončuje jednu etapu. Ovšem, nikde není psáno, že tím končí náš svět. Sami Mayové tuto teorii několikrát vyvrátili.

Svět prochází vývojem, stejně jako my lidé, kteří jsme součástí této planety. Ale nezdá se vám, že ten vývoj předbíháme? Nezdá se vám, že jsme fyzicky a technicky napřed, ale zapomněli jsme všichni na svou duchovní, emoční stránku?
Ženeme se kupředu, vymýšlíme nové stroje, nová zařízení na komunikaci, nová transportní zařízení. Létáme k nebesům, létáme skoro až ke hvězdám, vysíláme naše stroje na jiné planety. To je sice hezké, ale nic z toho nám nepomůže napravit zničené lidské životy, pochroumané lidské duše. Smutné a zničené osudy a životy zvířat, které trpí kvůli naší roztahovačnosti, kvůli naší rozežranosti, kvůli naší ztrátě duchovna, empatie a soucitu ke všemu živému.

Lidé, kteří jsou duchovně zaměření, byli vyhozeni na okraj společnosti. Jsou utlačovaní, je po nich dupáno a to již velmi dlouho. Kněžím se lidé posmívají, tibetské mnichy utlačuje čínská vláda. Proč to všechno je? jak můžeme dovolit, aby si někdo dobíral člověka, který je napojen na duchovní sféru? Mladí se posmívají jeptiškám, že vypadají jak tučnáci, když jde Brnem průvod hinduistů (nebo jiného indického vyznání), slyším jen pomluvy a nadávky, že proč otravují a dělají hluk. A přitom oni jen zpívají a tančí. Oslavují svého boha (bohy), oslavují radost života, touhu po svobodě, po míru. Mladí přestávají chodit do kostela, protože to je nemoderní a církev je pozadu a má zastaralé názory. Přitom co je zastaralého na Desateru? To už se opravdu nenosí etické principy typu: Nepokradeš, nezabiješ? Co je špatného na tom, že všechna náboženství hlásají lásku?

Proč se lidé bojí přiznat, že v něco věří? V něco nadpozemského? V něco duchovního? Proč se lidé bojí přiznat, že touží po lásce?
autor obrázku: Ng Rogue

Všichni se ženeme za kariérou, za penězi, ženeme se přes mrtvoly za nepodstatnými věcmi. Ovládáni technikou, stroji. Hovory přes mobil, chatování, skypování. Lidé mají pocit, že je to sbližuje, přitom nás to ničí. Učí nás to komunikovat bez pohledu do lidské tváře, bez pohledu do lidských očí. Učí nás to lhát! Protože se velmi snadno lže, když vás ten druhý nevidí...

Celé lidstvo si zaslouží na chvíli jednu velkou STOPku. A to co nejdříve, než bude pozdě. Potřebovalo by dostat čas na zamyšlení se, na pozastavení se, na uvědomění si vlastního života a života ostatních, ať už lidí nebo zvířat.

Na několika serverech se objevila zpráva o 3 dnech tmy, kdy zemře 10% světové populace, protože bude naše Země procházet galaktickým nulovým pásmem, přestane existovat energie, budou se zjevovat démonická stvoření apod... 

Toto oznámení je hloupost a přála bych si, abyste mu nevěřili z několika důvodů. 

První je to, že galaktické nulové pásmo neexistuje. Kdyby naše Země procházela nulovým pásmem, kde by nebyla energie, zanikl by veškerý život. To opravdu nevede k žádné pomoci, že? To není dobré znamení. To nemá žádný smysl! Z toho neplyne žádné poučení se, z toho plyne jen to, že by se někdo nahoře zbavil jednoduše a prostě problému.

Další nesmysl, který zpráva obsahuje je to, že si máte udělat zásoby jídla a pití. Moji zlatí... Jak se natáhnete pro to jídlo nebo sklenici vody, když nebude energie? Jak funguje tělo? Tělo (fyzické) funguje skrze chemické reakce, které pro své uskutečnění potřebují co? Energii :)

A nejvtipnější na tom je, že tuto zprávu vytvořila prý NASA, která ji obratem poslala jako první zemi Rusku :)

Celá tato zpráva, celá tato hloupost má za cíl jednu věc. Přivolat něco špatného. Opravdu. Ať už tuto zprávu přinesl na tuto Zemi kdokoliv, ať už to vytvořil kdokoliv, není to dobrý člověk. Tato zpráva nepochází od nikoho dobrého, protože vyvolává panické reakce, strach, šílenost lidí už víc jak měsíc! 

Představte si myšlenku jako energii, která proudí světem. A představte si ji jako klidnou vlnu, která letí, až dorazí na místo určení. A představte si, jak asi vypadá nervózní myšlenka, plná strachu, nenávisti, obav, zděšení. Chomáč plný negativních energií, který dusí veškeré dobré myšlenky, který pohlcuje vše dobré a laskavé kolem sebe. Toto přesně vyvolává ta zpráva z "Ruska" nebo odkud to vlastně je. A tím, že ji lidé čtou a na některých nejmenovaných serverech se to rozpitvává do nepříčetnosti, tím se vyvolává reakce. Reakce, která přitáhne něco špatného do našich životů, aniž bychom to chtěli. Pokud totiž je naplánováno, že se něco má stát, určitě se to bude horšit, čím více si budeme vsugerovávat: Ano, bude se to dít a bude to hrozné, protože tolik lidí zemře..  A musím se zavřít doma, zatlouct si okna a  strachovat se 3 dny. Cpát se zásobami, abych náhodou za ty 3 dny neumřel/a žízní nebo hladem. No, samozřejmě, že se potom něco stane!!

Víte, co se stane? Nastanou hromadné sebevraždy, útoky pomatených lidí, kteří se budou snažit zabít nevinné... Toto budou výsledek těch dobráků, kteří šíří poplašné a hloupé zprávy po internetu.

zdroj

Lidstvo se má někam posunout. Pokud mu budou dány 3 dny tmy (píši pokud, netvrdím, že se něco takového opravdu musí stát, ale píši, kdyby se stalo...), využijte je k zamyšlení. Nachystejte si svíčky, sedněte si se svými milovanými do místnosti a povídejte si. Mluvte spolu, vykládejte si, co zajímavého jste zažili, co máte nového v životě. Jestli někdo z vás umí meditovat, meditujte. O sobě, o životě, o ostatních. Smějte se, objímejte se, mějte se rádi. Vnímejte lásku, která se bude vracet do rodin, vnímejte ztracené emoce, o kterých už ani nevíte, že existují. Nepodléhejte strachu, panice. Zapomeňte na stres. Stres je jen další z výmyslů moderní uspěchané civilizace, který nemá žádný smysl. 
  

Pokud se máme někam posunout a budou nám dány 3 dny, nemyslete na nějaké hloupé zásoby, na hloupé jídlo. I ty myšlenky na to, co si tedy dám na jídlo z toho, co jsem si nakřečkoval, odvádí a dupou po smyslu těch dní. Nepotřebujete mít zásoby na 3 dny. Stačí voda v láhvi, nějaké jablíčko. Hezky se vám pročistí organismus a bude vám dobře na těle i na duši.


Vy se za ty 3 dny dozvíte nové věci od svých nejbližších a možná že i od lidí, které nebudete znát. Ale budete vnímat lidské či zvířecí teplo, jejich emoce, jejich pohyby, jejich bytí. A zjistíte, že na světě nejste sami. Že svět je lidstvo, příroda, zvířata, pohyb, emoce, láska. To stačí. Nic víc nepotřebujeme. Budeme očištění, budeme klidní, budeme bez hloupých přístrojů, budeme spolu.



A přijde 24. 12., štědrý den a bude to první štědrý den, kdy přijde Světlo, Láska a my budeme mít opravdu za co děkovat.



Beze shonu, bez šílení z toho, že nestíháme něco upéct, uklidit, uvařit, nakoupit. K čemu to, když máme sebe. Když máme jeden druhého...



A bude to nejkrásnější štědrý den...



Neplašte, nezásobte se nesmysly, nepřivolávejte si na sebe špatné energie a neštěstí. 

Uklidněte se, zpomalte se, zamyslete... 

A to vše, co jsem tady výše popsala... Co kdybyste to udělali i bez 3 dnů tmy? :)

night.shine

P.S.: Kdybyste měli zájem, podívejte se na vyjádření Jaroslava Duška k období, které dnes začalo :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat